Poiminta Rakenna ja Sisusta -messuilta

Sebastian Fagerström
Sebastian Fagerström

Kotiräätäli-palvelussa asiakkaalla on mahdollisuus suunnitella ja räätälöidä talo ammattilaisen avustuksella mieleisekseen.

Rakenna & Sisusta -messut järjestetään tänä viikonloppuna 12.-14.2. Turun Messukeskuksessa. Paikalla on yli 300 näytteilleasettajaa ja messuvieraita odotetaan lähes 20 000. Meidän osastomme löytyy B-hallista tutusta paikasta heti sisääntulon yhteydestä – tervetuloa! Tässä kiinnostava poiminta messuilta.

Pohjolan Design-Talo Oy

Räätälöitäviä muuttovalmiita taloja toteuttava Design-Talo on varmasti monelle rakentajalle tuttu toimija. Messuosastolla pääsin jututtamaan Varsinais-Suomen alue-edustajaa Jari Lammia ja kysymään, mikä tekee Design-Talosta kilpailijoitaan paremman sekä mikä on tänä päivänä muodissa omakotitalorakentajien keskuudessa.

Design-Talon vahvuuksiin liittyen sain kattavan vastauksen, johon kuuluivat muun muassa pitkän kokemuksen tuoma varmuus, tarkka valmistumispäivä ja pitävä sovittu hinta jo kaupanteon yhteydessä sekä energiatehokkaat rakenteet ja ratkaisut. Erityisesti pidin kuitenkin Jarin kuvailemasta Kotiräätäli-palvelusta. Vaikka kyseessä on ”avaimet käteen” -periaatteella toimitettava talo, on asiakkaalla halutessaan mahdollisuus suunnitella ja räätälöidä talo yhdessä ammattilaisen avustuksella mieleisekseen. Ensin valitaan sopiva pohja, sitten mieluisa ulkoasu, ja lopuksi sisustus oman maun mukaan.

Tämän päivän talonrakentajat arvostavat helppoutta, hyvää teknistä laatua, kilpailukykyistä hintaa sekä mutkatonta yhteistyötä koko rakentamisen ajan. Muodissa ovat myös pienten perheiden ja jopa sinkkujen tarpeisiin suunnitellut pienet omakotitalot. Asumisen rauhaa ja omaa pihaa arvostaa siis tänä päivänä laaja asiakasjoukko.

En ole itse rakentanut tai rakennuttanut taloa, mutta jos jonain päivänä rakennan, niin tämä talotoimittaja on varteenotettava vaihtoehto! Lisätietoja löydät www.designtalo.fi tai Jari Lammi, p. 0207 463 946 jari.lammi@designtalo.fi

Sebastian Fagerström

Kommentoi, ole hyvä

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s