Juha Kiviluoma Anu Turklin

Juha Kiviluoma

Juha Kiviluoma työskentelee yritysasiantuntijana ja kirjoittaa yritysten maksuliikenteen ajankohtaisista palveluista ja joskus myös yritystoiminnan rahoituksesta.

Lue Juhan kirjoituksia.

”Aina kannattaa kysyä”

Anu Turklin

Anu Turklin työskentelee pankin markkinoinnin parissa ja kirjoittaa markkinoinnin lisäksi asioista, jotka saattavat joskus olla kaukanakin varsinaisesta työkentästä. Kaikesta kauniista ja elämän pienistä iloista nauttiva Anu on myös utelias uusien asioiden kokeilija.

Lue Anun kirjoituksia.

”Aikainen lintu madon nappaa, mutta juuston vie se hiiri, joka tulee toiseksi.”

 Liedon konttori, Sivula Pipsa Vaaka - Jussi Hakala

Pipsa Sivula

Pipsa Sivula työskentelee henkilöstöjohtajana ja vastaa henkilöstöhallinnon, ICT ja ulkoistetun palvelukeskuksen palveluista. Muuttuva työelämä tuo jatkuvasti uusia haasteita ja henkilöstön kehittämiseen panostaminen on Pipsan sydämen asia.

Lue Pipsan kirjoituksia.

”Positiivinen asenne auttaa”

Jussi Hakala

Jussi Hakala luotsaa Liedon Säästöpankkia toimitusjohtajan roolissa ja toimii myös Säästöpankkiliiton hallituksessa. Yöpöydältä löytyy aina kasapäin kirjoja luettavaksi. Myös elokuvat ovat suuren intohimon kohteina.

Lue Jussin kirjoituksia.

”Onnistuminen on ajan ja sitkeyden funktio”

 Kaukaaviisas_Markku_Ansamaa_low

Markku Ansamaa

Markku Ansamaa työskentelee yrityskonttorissa sijoituspäällikkönä ja kirjoittaa sijoittamiseen liittyvistä asioista, tuotteista ja ilmiöistä. Vapaa-ajallaan Markun löytää todennäköisimmin jalkapallokentältä tai sen laidalta.

Lue Markun kirjoituksia.

”Kaikki on vaikeaa ennen kuin se on helppoa”

 

 

Vaaka - Satu Saari Raision konttori, Nieminen Saara-Sofia

Satu Saari

Satu toimii pankin koulutustehtävissä sisäisen osaamisen kehittäjänä. Säästäminen ja sijoittaminen on Satun ominta alaa, mutta myös päivittäisasioinnin sekä maksuliikenteen jatkuva kehitys pitää sammaleet poissa rattaista. Koulutuksessa Satu käyttää mieluummin porkkanaa kuin keppiä. Samat periaatteet ovat käytössä myös vapaa-ajalla, joka kuluu kahden kouluikäisen pojan sekä hevosharrastuksen parissa.
Lue Satun kirjoituksia.

”Rahalla saa ja hevosella pääsee”

Saara-Sofia Nieminen

Saara-Sofia on aloittanut työnsä Säästöpankissa harjoittelijana ja kasvanut siitä monen vaiheen kautta konttorinjohtajaksi. Vapaa-aika kuluu perheen kanssa arkisissa asioissa sekä harrastusten ja matkustelun parissa.

Lue Saara-Sofian kirjoituksia.

”Asenne ratkaisee.”

Mikael_Myllyoja-4 Maija_Koivunen-59

Mikael Myllyoja

Mikael Myllyoja työskentelee yritysrahoituspäällikkönä ja kirjoittaa sekä yritysten että yksityishenkilöiden rahoitukseen liittyvistä asioista. Työn ulkopuolella kiinnostuksen kohteisiin kuuluu urheilu ja matkustaminen.

Lue Mikaelin kirjoituksia.

”Rohkea rokan syö”

Maija Koivunen

Maija Koivunen työskentelee yritysrahoituspäällikkönä hoitaen pankin yritysasiakkuuksia, ja kokee yrittäjyyden ja asiakastyytyväisyyden sydämen asiaksi.

Lue Maijan kirjoituksia.

”Jos kaadut maahan, nouse ylös”

Henrik_Rentola-108

Turku Hämeenkatu 9 konttori, Niuro Jouni

Henrik Rentola

Henrik Rentola työskentelee risk controllerina ja kirjoittaa riskienhallintaan liittyvistä asioista. Taloudenhallinta, säästäminen ja sijoittaminen ovat ammatillisia mielenkiinnon kohteita.

Lue Henrikin kirjoituksia.

”Ei elämää ilman riskejä”

Jouni Niuro

Jouni Niuro työskentelee talousjohtajana, vastuualueenaan taloushallinto, riskienhallinta ja pankin oma sijoitustoiminta.

Lue Jounin kirjoituksia.

”Riski-tuottosuhde ratkaisee.”

 Markus Lauri1 Jukka_Taimisto

Markus Lauri

Markus Lauri työskentelee henkilöasiakas- ja varainhoitoliiketoiminnasta vastaavana pankinjohtajana Liedon Säästöpankissa. Kahden pojan ylpeän isän intohimon kohteina ovat liikunta, jalkapallo ja juniorivalmennus.

Lue Markuksen kirjoituksia.

”Miksi ja miten?”

 Jukka Taimisto

Jukka Taimisto työskentelee asiantuntijapalveluista vastaavana pankinjohtajana ja kirjoittaa sekä yritystoiminnasta että sijoittamisesta. Jukan mieluisin harrastus on pitkään ollut suunnistus, johon viittaa myös sanonta

”Mies, joka kulkee omia
polkujaan”

Liedon konttori, Rokka Jaana

Jaana Rokka

Jaana työskentelee henkilöstöassistenttina. Hän toimii mm. työharjoitteluiden ja palkanlaskennan yhteyshenkilönä sekä avustaa moninaisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä. Innokas uuden oppija, jonka mielestä lukeminen kannattaa aina.

Lue Jaanan kirjoituksia.

”Luota, niin sinuun luotetaan.”

Turku Kauppatori, Kauppila Kristiina

Kristiina Koivusalo

Kristiina Koivusalo työskentelee sijoitusasiantuntijana. Hänen sydäntään lähellä ovat henkilöasiakkaiden säästämisen ja sijoittamisen asiat ja näihin liittyen hän haluaa jakaa tietoa myös Kaukaa viisas –blogissa. Kristiinan vapaa-aikaan kuuluvat läheisesti urheilu, ystävät ja hyvä ruoka.

Lue Kristiinan kirjoituksia.

Petri_Sahlberg

Petri Sahlberg

Petri Sahlberg toimii lakimiehenä Liedon Säästöpankissa ja hoitaa riidattomia asiakastoimeksiantoja. Petri nauttii asiakkaiden auttamisesta ja on erityisen kiinnostunut sijoittamisen verotuksesta. Petrin kirjoitukset liittyvät varallisuuteen liittyvään lainsäädäntöön ja verotukseen.

Lue Petrin kirjoituksia

”Tyhmiä kysymyksiä ei ole.”

Laura_Björkqvist

Laura Björkqvist

Laura Björkqvist työskentelee lakimiehenä Liedon Säästöpankissa. Hän saa työssään laatia asiakkaiden elämän tärkeimpiä dokumentteja. Lauran mielestä asiakkaiden tapaaminen ja heidän auttamisensa on työn suola ja sokeri. Hyvä asiakaskokemus saa hymyn huulille kummallakin puolella pöytää.”

Lue Lauran kirjoituksia.

”Elämä on matka.”

HELLMAN_MAIJUblogi

Maiju Hellman

Maiju työskentelee Liedon Säästöpankissa palveluasiantuntijana. Arkeen kuuluvat rahoitus- ja sijoitusneuvottelut henkilöasiakkaiden kanssa.
Parasta Maijun työssä on, kun hän saa löydettyä asiakkaalle sopivan ratkaisun, on se sitten laina ensimmäiseen asuntoon tai omakotitalon rakentamiseen, tai vaikka oikeanlainen sijoituskohde. Blogiaiheet tulevat käsittelemään pääasiassa rahoituksen ja säästämisen ajankohtaisia aiheita maanläheisesti.

Lue Maijun kirjoituksia

”Unelmat on tehty saavutettaviksi.”

Kysy ja kommentoi!

Tule rohkeasti mukaan keskustelemaan kanssamme niin, että jokainen meistä oppisi olemaan sopivasti ”kaukaa viisas”. Ajatustenvaihto on aina tervetullutta ja me kirjoittajat mielellämme jatkamme keskustelua aiheesta. Huomioithan kuitenkin, että meidän kaikkien kirjoittajien tekstit ovat itse tuottamiamme eikä Liedon Säästöpankki vastaa blogissa jaettujen neuvojen tai muun tiedon oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Blogi ei siis ole Liedon Säästöpankin virallinen tiedotuskanava, vaan paikka, jossa puhumme ja punnitsemme meitä kirjoittajia kiinnostavia asioita. Antoisia lukuhetkiä Kaukaa viisaan parissa toivotellen,
Kaukaa viisas -blogin kirjoittajat